Nenechte si ujít Vytopto.cz na mezinárodním veletrhu For Arch 2024

forarch-header

Jsme nadšeni, že vám můžeme oznámit, že i letos se zúčastníme prestižního Mezinárodního stavebního veletrhu For Arch 2024, který se bude konat od 17. do 21. září na výstavišti PVA v Praze v Letňanech. Stejně jako loni vám budeme představovat nejmodernější technologie v oblasti klimatizací a tepelných čerpadel.

forarch-logo-2

Jak získat vstupenky?

Vstupenky můžete koupit online za 180 Kč na webu forarch.cz nebo vyplňte formulář a dáme vám vstupenku zdarma.

Na co se můžete těšit?

Na letošním veletrhu jsme pro vás připravili pestrou škálu zajímavostí a novinek. Můžete očekávat ty nejnovější klimatizace a tepelné čerpadla od společnosti DAIKIN, které zvládnou splnit i ty nejnáročnější požadavky. 

Zároveň vám na místě naši odborníci poskytnou všechny informace a vysvětlí vám, jak mohou tyto technologie zlepšit kvalitu vašeho života i energetickou účinnost vašeho domova či kanceláře. Kromě toho se můžete těšit i na:

Rychlé a nezávazné nabídky přímo na místě

Setkáte se zde s několika specialisty, kteří vám na místě připraví rychlý a nezávazný cenový odhad přesně podle vašich potřeb. Nechte si spočítat, kolik by vás mohla stát realizace vaší nové klimatizace nebo tepelného čerpadla. 

Čistička vzduchu zdarma pro každého vážného zájemce

Jako speciální nabídku pro návštěvníky našeho stánku máme připravenou čističku vzduchu MCK55W v hodnotě 15.000 Kč zdarma. Tuto čističku vzduchu od nás dostanete, pokud si na veletrhu necháte vypracovat nezávaznou kalkulaci a rozhodnete se ji realizovat nejpozději do konce října 2024. 

Je to náš způsob, jak vám poděkovat za důvěru a podporu.

cisticka-vzduchu-MCK55W

Zjistíte podrobné informace o dotacích

Využití dotací na instalaci klimatizací a tepelných čerpadel je dnes více než aktuální. U našeho stánku vám poskytneme detailní informace o možnostech, které máte, a poradíme, jak co nejefektivněji dotace využít.

Přijďte na drink a neformální setkání

Věříme, že osobní kontakt je klíčem k úspěšnému projektu. Proto vás srdečně zveme na drink k našemu stánku. Přijďte si s námi neformálně popovídat o vašem projektu, získat nezávaznou nabídku a prohlédnout si ukázky našich již dokončených prací. Rádi vás poznáme osobně a pomůžeme vám s výběrem nejlepšího řešení pro vaše potřeby.

Těšíme se na vaši návštěvu!

 

Na stánku bude také probíhat prezentace moderních řešení pro dnešní dobu

Daikin Altherma 3 R MT - Tepelné čerpadlo - středněteplotní chladivový split

Klimatizace Daikin Perfera All Season

Klikmatizace Daikin Emura

 


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz